به نظرتان چرا کسب و کار شما نیاز به ساخت یک وبسایت دارد؟ دلایل داشتن وب سایت چیه؟ اینترنت همیشه به عنوان یک انقلاب تلقی شده است. از همه مهمتر هم نقش آن در چند دهه گذشته پررنگتر از همیشه بوده است. امروزه تقریبا همه افراد تمام کارهای خود را با اینترنت انجام میدهند.
به همین دلیل است که شما باید یک وب سایت داشته باشید. اگر کسب و کارتان کوچک است و حس میکنید که به پیشرفت نیاز دارید، پس زمان این است که برای خودتان یک وبسایت بسازید! پس در ادامه با ما همراه باشید تا دلایلی برای اینکه کسب و کار شما نیاز به ساخت وبسایت حرفهای دارد را بدانید.
چرا کسب و کار شما نیاز به وبسایت دارد؟
امروزه میتوانید با صرف هزینهای نه چندان زیاد و بدون داشتن دانش کدنویسی، برای خود یک کسب و کار اینترنتی یا فروشگاه آنلاین بسازید. در چنین شرایطی فروشگاه شما آنلاین است و فعالیت و کسب و کارتنا دیگر محدود به زمان و مکان نیست. با داشتن یک وبسایتبهترین ابزار تبلیغاتی را در اختیار خواهید داشت.
با داشتن وب سایت نه تنها محصولات و خدمات خود را به فروش میرسانید، بلکه برای مشتریان و کسب و کار خود ارزش ایجاد میکنید. شاید از خودتان بپرسید که “با وجود این همه وبسایتها و فروشگاههی آنلاین، چرا باید وبسایت بسازید”. اگر هنوز مطمئن نیستید که چرا کسب و کار شما نیاز به وبسایت دارد، از شما دعوت میکنیم در ادامهی این مقاله نکاتی که گفتیم را مد نظر قرار دهید.

#1 مشتریان شما انتظار دارند
اگر بدانید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند و به دنبال چه چیزی هستند، تقریبا نصف را را طی کردهاید. حداقل شش نفر از ده مشتری انتظار دارند که برند مورد نظرشان از طریق اینترنت و ابزارهای دیجیتالی در مورد کسب و کار و محصولات و خدماتی که ارائه میدهند اطلاعاتی را در اختیار آنها قرار دهند. بیشتر از نیمی از مشتریان برای دریافت اطلاعات معمولا به وب سایت برند مورد نظر مراجعه میکنند.
#۲ ساخت وبسایت یک وجههی اجتماعی برای شما میسازد
نود درصد از مشتریان ادعا میکنند که در هنگام خرید یک محصول نظرات کاربران دیگر روی آنها تاثیر میگذارد. شما میتوانید در سایتهای نقد و بررسی عضو شوید. بعد به بررسی محصولات خود بپردازید. اما با داشتن یک وبسایت شما میتوانید با یک تیر دو هدف را بزنید.
شما میتوانید با ساخت یک وبسایت همه مشتریان خود را کنار هم قرار دهید. نظرات مشتریان از محصولات میتواند کسب و کار شما را تحت تاثیر قرار دهد. همینطور مواردی مثل گواهیهای اعتماد، روشی مطمئن برای بیشتر تحت تاثیر قرار دادن خریداران قلمداد میشود.
- شاید برای شما جالب باشد: برای یک پروژه طراحی وب سایت، به چه فریلنسری با چه مهارتی نیاز داریم؟
#۳ بازدهی بالا در سرمایهگذاری با ساخت وبسایت
ساخت یک وبسایت یکی از ارزانترین سرمایهگذاریها در کسب و کار شماست. یک وبسایت معمولی وردپرس، هزینه کمی برای راه اندازی نیاز دارد. با صرف چنین هزینه ای شما میتوانید یک کانال کاملا جدید از درآمد داشته باشید. مهم نیست که کسب و کار شما چقدر کوچک است. یک وبسایت به تنهایی به شما این امکان را میدهد که مشتریان جهانی را مورد هدف قرار دهید.
#۴نیازی به دانش کدنویسی یا مهارتهای فنی ندارید
توسعه وب یک سرمایهگذاری زمان بر است. شما میتوانید به راحتی وب سایت خود را برون سپاری کنید. در سایتهای فریلنسری مثل کاریتو توسعهدهندگان، معمولا با هزینه مناسب برای شما وبسایت میسازند. نیازی نیست که دانش فنی داشته باشید تا یک وبسایت داشته باشید. با سیستم مدیریت محتوا (مانند وردپرس) مدیریت و نگهداری وب سایت شما بسیار ساده است.
- شاید برای شما جالب باشد: جستجو و استخدام بهترین فریلنسرهای طراح و توسعهدهنده وبسایت
#۵ رقبای شما، همگی وبسایت دارند!
مشتریان معمولا پروسهی خرید خود را با تحقیق و توصیه همکاران و ارتباطات شبکه اجتماعی آغاز میکنند. تحقیقات نشان داده زمانی که مشتریان ایدهای از آنچه که نیاز دارند و یا میخواهند انجام دهند را ندارند، شروع به تحقیق میکنند. براساس گزارشی که اخیرا انجام شده، ۷۲ درصد از آنها به صورت آنلاین برای یافتن مطالب آموزشی، بررسی و تحقیق، شروع به کار میکنند!
#۶ هرگز تابلوی “بسته است” بر محل کسب وکارتان نصب نیست
هیچکس نمیخواهد در ساعت ۳ بامداد کار کند. اما بعضی از مردم دوست دارند در آن زمان خرید کنند. داشتن یک وبسایت تجاری یا فروشگاه تجارت الکترونیکی مثل این میماند که تمام محصولات خود را به صورت ۲۴ ساعته به فروش برسانید.
یک فروشگاه آنلاین میتواند باعث افزایش فروش شما شود و شما حتی مشتریانی از سایر نقاط جغرافیایی خواهید داشت. یک وبسایت میتواند محدودیت مکانی و زمانی را حذف کند. همچنین آنلاین بودن شما از فعالیتهای بازاریابی، خدمات مشتری، ارتباط با مشتری، شناسایی برند و تقریبا هر عنصر دیگری از جریان درآمد پشتیبانی میکند.
#۷ شما در صفحه اول گوگل خواهید آمد
این را در نظر بگیرید: ۸۱ درصد مصرف کنندگان قبل از خرید یک جستجوی آنلاین انجام میدهند. این به این معنی است که آنها به گوگل میروند و هر نوع کلمات کلیدی مانند “بهترین کفش چرمی”، یا اگر بدانند که دقیقا چه میخواهند، مثلا ” کفش زنانه چرم تبریز” را جستجو میکنند.
اگر یک وب سایت برای کسب و کار خود ندارید، شانس نمایش در صفحه نتایج موتور جستجو صفر است. اما اگر یک سایت داشته باشید میتوانید آن را برای موتورهای جستجو بهینهسازی کنید و در نتیجه شانس شما برای ظاهر شدن در بالای نتایج گوگل را افزایش داده و در معرض دید بیشتری برای مشتریان احتمالی قرار میگیرید.
کلمات کلیدی طولانی،متا توصیفها، و عنوانها تنها برخی از چیزهایی هستند که میتوانید در سایت خود سفارشی کنید تا بهینهسازی موتور جستجو تان (سئو) را بهبود بخشید.
#۸ با ساخت وبسایت به کارمندان خود کمک میکنید
علاوه بر کمک به مشتریان، وبسایت کسب و کار شما میتواند برای کارکنان شما نیز مفید باشد. یک وبسایت ایجاد کنید و در آن فیلم، محتوای آموزشی و حتی فرمهایی را ایجاد کنید تا روند کارها اتوماتیک و سادهتر شوند.
#۹ محصولات و خدمات خود را مرتب کنید
نه تنها شما میتوانید محصولات خود را با جزئیات نمایش دهید یا خدمات خود را با جزئیات و تصاویر زیبا ارائه دهید، همچنین میتوانید برنامههای آموزشی کوتاه و یا دستورالعملهای PDF قابل دانلود را ارائه دهید تا به مشتریان مردد دلیلی برای رفتن به جایی دیگر را ندهید.
#۱۰کاهش قابل ملاحظه در هزینهها
شما علاوه بر قبض تلفن، فکس و آدرس پستی، یک راه ارتباطی دیگر نیز با مشتریان خود دارید. نمایشگاه بینالمللی محصولات شما، با کمترین هزینه همیشه برپاست و چراغش همیشه روشن است. بدون اینکه نیاز به پرداخت قبض آب، برق، مالیات و … داشته باشید.
#۱۱ارتباط نامحدود با کل آدمهای دنیا
این روزها یکی از راههای فعالیت در خارج از مرزهای کشور، داشتن یک سایت چند زبانه است. با این کار شما میتوانید به راحتی تجارت خود را گسترش دهید و به خارج از مرزها بیرید. تقریبا هیچکس نمیتواند مدعی فعالیت خارج از مرزهای جغرافیایی شود در حالی که هیچ وبسایتی برای خود ندارید!
#۱۲ بروزرسانی سادهتر
اگر یک کسب و کار کوچک و به اصطلاح استارتاپی هستید، اصلا بعید نیست که هر چند وقت یکبار تغییراتی در محصولات یا خدمات خود به وجود بیاورید. علاوه بر این ممکن است بخواهید بسیاری از استراتژیهای قدیمی را با استراتژیهای جدید جایگزین کنید.
قطعاً لازم است به مشتریان و مخاطبان خود اطلاعاتی در این زمینه ارائه دهید تا آنها هم متوجه تغییرات شوند و بدانند کسب و کار شما در حال حاضر چه محصولاتی را ارائه میدهد. اگر یک وب سایت داشته باشید میتوانید با صرف هزینه اندک، آن را بروزرسانی کنید و دقیقاً نشان دهید که چه تغییراتی در کسب و کار خود بوجود آوردهاید.
کسب و کار شما نیاز به ساخت وبسایت دارد؟
در کاریتو شما میتوانید با کمترین تلاش و کمترین هزینه پروژههای خود را برون سپاری کنید. تنها کافیست یک پروژه ایجاد کنید و منتظر پیشنهادات مختلف فریلنسرها بمانید. در کمترین زمان و با حداقل هزینه کار شما انجام داده خواهد شد.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
روی ستاره کلیک کنید
میانگین امتیاز ۰ / ۵. میزان امتیاز ۰
اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز میدهد
متاسفیم که این پست برای شما مفید نبود
اجازه دهید این پست را بهبود ببخشیم
به ما بگویید چگونه می توانیم این پست را بهبود ببخشیم؟
No comment yet, add your voice below!