نحوه درآمدزایی فریلنسر – فریلنسرینگ به معنای داشتن مشاغل مختلف یا کوتاه مدت یا قرارداد با تعدادی از شرکتها، وبسایتها، سازمانها و… بدون داشتن هیچ گونه قرار داد بلند مدت است. اینترنت فرصتهای زیادی را برای کسب درآمد فریلنسرها فراهم میسازد. تقریبا ۱۰.۳ میلیون آمریکایی به عنوان فریلنسر کار میکنند که انتظار میرود این رقم در آینده رشد کند.
همان طور که از نام فریلنسر پیداست این فرد میتواند به صورت آزادانه کار کند که مزایا و معایبی را به همراه داشته باشد. برای این که در مورد نحوه درآمدزایی فریلنسر اطلاعاتی کسب کنید شما اول باید در مورد نحوه تبدیل شدن به یک فریلنسر اطلاعاتی را بدست آورید.
نحوه تبدیل شدن به یک فریلنسر و نحوه درآمدزایی فریلنسر
برای این که به عنوان یک Freelancer کار کنید باید تصمیم بگیرید که میخواهید چه نوع کاری را به عنوان فریلنسر انجام دهید. مشاغل فریلنسری به اندازه کافی گسترده است و شما باید قبل از شروع به کار، کاری که میخواهید انجام دهید را شناسایی کنید. مهارتهای خود را شناسایی کنید و برای آن هزینههایی را تخمین بزنید. به طور مثال شما میتوانید کارهایی مانند تحقیق و نویسندگی را انجام دهید اما در عین حال هم کارهای فرعی مانند طراحی گرافیک یا برنامه نویسی را انجام دهید.
مورد بعدی این که برای خودتان برندسازی کنید
به این فکر کنید که چگونه میتوانید محصولات و خدمات خود را به بازار عرضه کنید، این امر به برندینگ یا برندسازی مشهور است. نام برندی که انتخاب میکنید باید مرتبط با کاری باشد که انجام میدهید.
سعی کنید تمرکز خود را روی یک صنعت خاص محدود کنید به عنوان مثال اگر تصمیم دارید کار نویسندگی را به عنوان فریلنسر انجام دهید ممکن است تصمیم بگیرید که برای سایتهای آنلاین بنویسید. علاوهبر ثبتنام در سایتهای فریلنسری مانند کاریتو شما میتوانید در اینستاگرام و توییتر هم به تبلیغات بپردازید.
ساختن نمونهکار و پورتفلیو حرفهای از نان شب واجبتر است
بسیاری از کارفرمایان مایل هستند نمونهکارهای شما را ببینند و براساس آن تصمیم بگیرند که آیا شما برای پروژه خاصشان مناسب هستید یا نه. بنابراین داشتن نمونه کارهای قوی میتواند به درآمدزایی فریلنسر کمک کند.
برای ساخت نمونه کار شما به زمان و منابع نیاز دارید شما میتوانید در طول زمان اقدام به ساخت نمونه کار کنید و یا برای چند بار خدمات خود را به صورت رایگان ارائه دهید تا نمونه کارهای متعددی برای خود بسازید. به یاد داشته باشید همیشه بیشترین تعداد نمونه کار بهترین نیست و باید کیفیت هم در نظر گرفته شود. برای درآمد زایی فریلنسر باید به مشتریان نشان دهد که میتواند کار مورد نظرشان را انجام دهد.
برای درآمدزایی فریلنسر باید علاوهبر این که در زمینه خاصی مهارت داشته باشد باید اصول کار بازاریابی را هم بداند. در این زمینه سایتها و فیلمهای رایگان زیادی در سطح اینترنت وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید.
داشتن یک مدل کسب و کار واضح که اهداف آن مشخص شده است میتواند به شما کمک کند تا کار را براساس معیارهای خود ارزیابی کرده، زمان تحویل را پیش بینی کنید و حساب و کتابهای شفافی داشته باشید. همین امر به مشتریهای شما نشان میدهد که شما یک فریلنسر واقعی هستید نه کسی که با لباس خوابش در خانه خود کار میکند.
مدیریت مالی را جدی بگیرید
مورد بعدی که برای درآمدزایی فریلنسر باید در نظر گرفت تنظیم یک صورت حساب مالی است. شما باید قیمت خدماتی که ارائه میدهید را تعریف کنید به طور مثال شما میخواهید نرخ ساعتی را در نظر داشته باشید یا عددی؟ در صورت امکان در برنامههایی مانند ورد یا اکسل فاکتورهایی را برای خود طراحی کنید که در آن خدمات ارائه شده، هزینه و… قید شده باشد. البته در سایتهای فریلنسری شما هزینه را به کارفرما پیشنهاد میدهید و کارفرما پیشنهاد شما را قبول یا رد میکند و کمتر مواقعی پیش میآید که به فاکتور نیاز داشته باشید.
درک فریلنسری و نحوه درآمدزایی فریلنسر
درآمدزایی فریلنسر نیاز به درک مراحل کاری دارد. فریلنسر باید بداند که چه میخواهد و باید به دنبال چه چیزی باشد. ممکن است همیشه این فکر در ذهن شما موج بزند که شما نمیتوانید یک فریلنسر موفق باشید و یا نمیتوانید درآمدزایی داشته باشید. برای غلبه بر این احساس به خودتان نشان دهید که آنچه که میخواهید را در خانه میتوانید انجام دهید. یک برنامه کاری داشته باشید. این ایده خارقالعاده نیست بلکه یک واقعیت تجاری است.
فریلنسینگ میتواند یک روش عالی برای کسب درآمد باشد اما میتواند زمانبر باشد. شما باید قبل از تصمیمگیری در مورد قبول سفارش ۱۰۰ درصد مطمئن شوید که وقت و تلاش خود را برای تحویل به موقع کار صرف کردهاید.
تا میتوانید پسانداز کنید (برای روز مبادا) :)))
برای دورههای بیکاری خودتان را آماده کنید. یکی از معایب فریلنسری این است که شما ممکن است بعد از انجام پروژههای کاری کوتاه مدت، دورههای بیکاری را تجربه کنید. احتمالا در این شرایط دچار استرس خواهید شد. اما باید بدانید که تقریبا در تمام صنایع این اتفاق خواهد افتاد.
تنها راهحلی که وجود دارد این است که مهارتهای خود را افزایش دهید برای مثال اگر مدتی به عنوان نویسنده نمیتوانید پیشنهاد مناسبی را دریافت کنید میتوانید طراحی وبسایت یا طراحی گرافیکی را انجام دهید. برای دورههای بیکاری خود برنامه ریزی کنید و از این فرصتها برای رشد و تقویت خود استفاده کنید.
شما به عنوان یک فریلنسر رئیس خودتان هستید باید مطمئن شوید که کارها را به نحو احسن انجام میدهید و مدیریت مالی داشته باشید. شما بازاریاب خود هستید بنابراین برای درآمدزایی باید در مورد کارهایی که انجام دادهاید بتوانید صحبت کنید، شما باید فرصتها را از دست ندهید و از آن برای تبلیغات خدمات خود استفاده کنید.
برای درآمد زایی به عنوان فریلنسر باید با تنها شدن خودتان کنار بیایید. متاسفانه در شغل فریلنسری تعامل اجتماعی و ارتباط با محیط کار وجود ندارد و همین امر باعث میشود که فریلنسر احساس تنهایی و انزوا کند. شما باید در هر حالی سلامت روح و روان خود را تضمین کنید. برای این کار میتوانید در فضاهای مختلف کار کنید، سیستم خود را به کافی شاپ ببرید و در آنجا کار کنید و حتی شنیدن رادیو، موسیقی و موارد مشابه میتواند باعث شود که احساس تنهایی کمتری داشته باشید.
نتیجهگیری در مورد نحوه درآمدزایی فریلنسر
قرارداد کارمُزدی یا حقالزحمهای یا فریلنسینگ، گونهای قرارداد کاری است که بر پایهٔ آن فرد یا شرکتی قول انجام کاری را برای یک کارفرما در ازای دستمزدی مشخص را میدهد. فریلنسر کسی است که سرویسها یا خدمات خود را بدون تعهد درازمدت به کارفرما ارائه مینماید، نحوه درآمد سازی فریلنسر معمولاً ساعتی، روزانه یا پروژهای است و اساساً یک کسب و کار یک نفره است.
عملکرد فریلنسرها با هم بسیار متفاوت است. بعضی از آنها از مشتری میخواهند تا قرارداد امضاء کند درحالی که بعضی دیگر کار را با یک موافقتنامههای شفاهی شروع مینمایند. بعضی از فریلنسرها ممکن است هزینه کل پروژه را تخمین زده و بیعانه درخواست کنند. پرداخت به فریلنسرها نیز بسیار متفاوت است، فریلنسر ممکن است روزانه، ساعتی یا پروژهای دستمزد بگیرد، یا بجای دریافت یک مبلغ مشخص بعضی از فریلنسرها از روش ارزش و قیمت گذاری مبتنی بر نتیجه کار برای مشتری استفاده میکنند. دریافت درصدی به صورت بیعانه، برای بعضی از پروژههای پیچیده بصورت فاز بندی و در هنگام تحویل هر بخش از کار مبلغ آن قسمت را دریافت کنند.
سایت فریلنسر ایرانی کاریتو به عنوان یکی از تکمیلترین سایتهای فریلنسری در ایران، این افتخار را دارد تا خدمات استانداردی را به هموطنان عزیز ارائه نماید.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
روی ستاره کلیک کنید
میانگین امتیاز ۴.۵ / ۵. میزان امتیاز ۲
اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز میدهد
متاسفیم که این پست برای شما مفید نبود
اجازه دهید این پست را بهبود ببخشیم
به ما بگویید چگونه می توانیم این پست را بهبود ببخشیم؟
No comment yet, add your voice below!