فریلنسر بودن و رئیس خودتان بودن مطمئنا جذاب و هیجانانگیز است. اینکه کسی بالای سر شما نباشد و هر روز در مورد کارها و دیر یا زود آمدن غر نزند. اگر میخواهید که یک فریلنسر موفق باشید باید یک سری را رعایت کنید. امروز در این مقاله از کاریتو تصمیم گرفتیم ۵ مورد از رایجترین اشتباهات فریلنسر ها را برای شما بگوییم.
اگر یک فریلنسر هستید با ما همراه باشید تا دیگر این اشتباهات را انجام ندهید و در این مسیر همیشه موفق باشید.
مشکلات و اشتباهات فریلنسر ها
#۱ مدیریت زمان
از دید فریلنسری بخواهیم در این مورد صحبت کنیم این مورد هم نکته مثبت دارد هم منفی!
- نکته مثبت این است که هیچ کس به شما نخواهد گفت که کی باید چه کاری را انجام دهید.
- نکته منفی این است که وقتی کسی نیست که بگوید دقیقا باید چه کار کنید، ممکنه نتوانید همه چیز را با هم مدیریت کنید و گیج شوید.
اگر شما یک فریلنسر هستید و برای خودتان کار میکنید، این وظیفه شماست که کار را به خوبی مدیریت و انجام دهید. شاید در نگاه اول خیلی ساده و پیش و پا افتاده به نظر برسد ولی اصلا این طور نیست! یادگیری نحوه مدیریت زمان، یکی از مشکل ترین بخش هاست.
ساماندهی زمان
هیچ رویکردی برای مدیریت زمان وجود ندارد. شما باید آنچه را که برایتان مفید و بهترین است را بیابید و به آن متعهد باشید. اگر سحرخیز هستید، از همان ساعات اولیه روز شروع به کار کردن کنید. سعی کنید خیلی زود کارهای خود را تمام کنید. ولی اگر بهرهوری شما در عصرها بهتر است،در این زمان کارهایتان را انجام دهید.
فراموش نکنید که در طول روز و حین کار حتما ساعاتی برای استراحت کردن در نظر بگیرید. سعی کنید به خودتان پاداش دهید تا با انگیزه بیشتری به کارها برسید. یکی از اصلی ترین اشتباهات فریلنسر ها اینه که نمیتوانند تعادلی بین کار و زندگی شخصی خود ایجاد کنند!
#۲ قیمت گذاری پروژهها
به عنوان فریلنسر، آیا تعیین قیمت برای خدماتتان کار سخت و ترسناکی است؟ مثلا نگرانید قیمت پیشنهادیتان بیش از حد گران باشد، مشتری را از دست بدهید و اگر خیلی ارزان باشد از پس هزینههای زندگی خود برنیاید؟
یک قاعده کلی در فریلنسینگ، سعی کنید قیمت را براساس پروژههای که انجام میدهید تعیین کنید. تعیین هزینه را براساس ساعت کار اشتباهی است!
اگر با کارفرمای پروژهتان را به صورت ساعتی بستید، ارزش کارتان خود را پایین میآورید. چون یک پروژه تنها چند ساعت وقت شما را میگیرد به این معنا نیست که مشتری ارزش کمتری دریافت خواهد کرد!
دیگر اشتباهات فریلنسر ها اینه که فراموش میکنند که کارفرمایان هزینه کار را به شما پرداخت میکنند، نه زمانی که برای انجام این کار اختصاص دادید!
این مورد را هم فراموش نکنید که همهی پروژه ها برابر نیستند! کارفرمایان معمولا نیازها و انتظارات متفاوتی از کاری که قصد انجام دادنش را دارید، دارند. بنابراین قیمتی که پیشنهاد میدهید نشان دهنده ارزش و زمانی که برای آن صرف میکنید.
قبل از شروع انجام پروژه، باید لیستی از دریافتی هایتان از قیمت ها را به آنها نشان دهید و برای یک برآورد قیمت از کاری که قرار است انجام شود را به کارفرما بدهید. پس همیشه قبل از شروع کار مطمئن شوید که دست مزدی که لایقش هستید را دریافت خواهید کرد!
- شاید برای شما جالب باشد: راهنمای تعیین هزینه های طراحی سایت که توسط فریلنسر انجام میشود!
#۳ به همه چیز “بله” گفتن!
این موردی است که به شدت باید توجه داشته باشید. ممکنه کارفرما درخواست کاری بیشتر از توانتان بدهد و شما هم در آن زمان به شدت نیازمند پول باشید ولی باید به این فکر کنید که پول درآوردن به چه قیمتی؟
اگر بیش از حد توانتان از خود کار بکشید، کیفیت کار پایین میاد و نتیجه عکس میدهد و کارفرما از کارتان ناراضی میکند. در نهایت این موضوع به سلامت روح و روانتان آسیب وارد خواهد کرد!
اگر احساس کردید که حجم کار بالاتر از حد توانتاست و قادر به انجام دادنش نیستید اصلا خجالت نکشید و آن را انجام ندهید! شاید احساس کنید که این عدم انجام ندادن باعث شود مشتری از دست دهید. ولی این گونه نیست!
“نه” گفتن را یاد بگیرید. باید به گونه ای این عدم رضایتتان بیان کنید. جوری که به وجه کاریتان آسیبی وارد نکند. مثلا اگر درتایمی که کارd به شما پیشنهاد شده , وقت کافی ندارید میتوانید به کارفرما بگویید: میتوانم این کار را برای ۳ هفته آینده به شما تحویل دهم؟
این گونه درخواست کردن نه به وجه شما آسیبی وارد خواهد کرد. همین طور کارفرما هم از شما ناراحت نخواهد شد.
#۴ کار بدون قرارداد
اتفاقات زیر ممکنه بارها و بارها برای هر فریلنسری اتفاق افتاده باشد!
- فریلنسر با یک مشتری ارتباط برقرار میکند که به نظر خیلی محترم و موجه و قابل اعتماد است.
- فریلنسر و کارفرما هم در مورد خدمات و قیمت به توافق شفاهی میرسند.
- فریلنسر کار را انجام میدهد و پروژه را تحویل کارفرما میدهد.
- هزینهای که کارفرما به فریلنسر میدهد خیلی کمتر از مبلغ مورد توافق است.
اینجاست که دست این فریلنسر به جایی بند نیست و نمیتواند پولش را از کسی یا جایی بگیرد!
- بیشتر بخوانیم: ۷ تا از اشتباهات فریلنسر در کار که باید از آنها اجتناب کنید!
اعتماد بیش از حد به کارفرما بدترین اشتباهاتی که فریلنسرها انجام میدهند. شاید از لحاظی نکتهی مثبتی باشد، ولی اگر به صورت حرفهای قصد ادامه کار دارید، این اعتماد بیش از حد اصلا چیز خوبی نیست!
قبل از شروع کار باید از کارفرما بخواهید یک قرارداد با شما ببندد و قیمتی که با هم به توافق رسیدید را یادداشت کند. در این صورت هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد.
#۵ قیمت گذاری مانند یک کارگر موقت یا پیمانی
قبل از اینکه برای تعیین قیمت برای خدمات و کارهایی که انجام میدهید، باید قوانین قانون کار به خوبی بدانید. اگر برای پروژهای وقت میزارید و آن را انجام میدهید، باید براساس کاری که انجام میدهید، مقدار هزینه را نظر بگیرید.
شاید مقایسه کار درستی نباشد. ولی اگر برای چند کارفرما به صورت همزمان کار میکنید، باید این برآورد قیمتهای شما بالاتر از یک کارگر موقت یا روز مزد باشد! همه چیز را در نظر بگیرید. برای کار و زمانی که برای انجام یک پروژه در نظر میگیرید به خوبی قیمتگذاری کنید تا ارزش آنها پایین نیاید.
- پیشنهاد میکنیم: دلایلی که نباید به عنوان یک فریلنسر ارزان کار کنید!
نتیجه گیری
امیدوارم نکاتی که گفته شد، کمک کند که بهترین تصمیم را در مورد کاری که انجام میدهید را بگیرید. در این مقاله ما تنها بخشی از اشتباهات و مشکلات فریلنسر ها انجام میدهند را گفتیم. با کسب تجربه و خواندن مقالاتی که در این مورد در کاریتو برای شما نوشتیم میتوانید با قدرت بیشتری به کارتان ادامه دهید و خود موفق شوید.
بهترینها را برای شما آرزو داریم. اگر شما هم تجریه و نظری در این رابطه دارید خوشحال میشویم در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
روی ستاره کلیک کنید
میانگین امتیاز ۳ / ۵. میزان امتیاز ۵
اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز میدهد
متاسفیم که این پست برای شما مفید نبود
اجازه دهید این پست را بهبود ببخشیم
به ما بگویید چگونه می توانیم این پست را بهبود ببخشیم؟
No comment yet, add your voice below!